Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Фізика» Горбачов Віктор Едуардович. 2. ОК6-014.09-Довідник з фізики. 3. ОК6-014.09-Фізика Методичні вказівки для самостійної роботи. 4. Горбачов В.Е. Фізика : опорний конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання]. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету.Одеса, 2025. 28 с. 5. Робоча програма навчальної дисципліни «Фізика» Горбачов Віктор Едуардович. 6. Горбачов В.Е. Фізика : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» [Електронне видання] ; Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 17 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Фізика» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32477