Щодо визначення принципу обов'язковості процесуальних рішень у системі принципів кримінального процесу - Волошина, В. К. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розглядаються питання щодо визначення принципу обов'язковості процесуальних рішень у системі принципів кримінального процесу. Висвітлено систему принципів кримінального процесу України, складений перелік правових положень, які відносяться до даної системи.
Волошина В. К. Щодо визначення принципу обов'язковості процесуальних рішень у системі принципів кримінального процесу / В. К. Волошина // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.346-348.
Keywords: принципи обов'язковості; процесуальні рішення; принципи кримінального процесу; суб'єкти кримінального процесу