Патопсихологія : навчально-методичний посібник - Крюкова, Марина Анатоліївна; Крюкова, М. А.; Крюкова, Марина Анатольевна; Kriukova, Maryna A.; Курова, Анастасія Володимирівна; Курова, А. В.; Курова, Анастасия Владимировна; Kurova, Anastasiia V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Навчально-методичний посібник з курсу «Патопсихологія» розроблено відповідно до навчального плану і складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Дисципліна «Патопсихологія» спрямована на забезпечення майбутніх психологів теоретичними знаннями та практичними уміннями з основ патопсихології та здатність застосовувати на практиці патопсихологічний діагностичний інструментарій. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальностями «соціологія», «психологія» та «політологія».

Учебно-методическое пособие по курсу «Патопсихология» разработано в соответствии с учебным планом и состоит из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, подготовки к зачету, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Дисциплина «Патопсихология» направлена ​​на обеспечение будущих психологов теоретическими знаниями и практическими умениями по основам патопсихологии и способностью применять на практике патопсихологический диагностический инструментарий. Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальностям «социология», «психология» и «политология».

The educational and methodological manual for the course "Pathopsychology" was developed in accordance with the curriculum and consists of the curriculum of the course, guidelines for practical exercises, preparation for the test, assignments for independent work and a list of recommended literature. The discipline "Pathopsychology" is aimed at providing future psychologists with theoretical knowledge and practical skills in the basics of pathopsychology and the ability to apply pathopsychological diagnostic tools in practice. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialties "Sociology", "Psychology" and "Political Science".
Крюкова М. А. Патопсихологія : навчально-методичний посібник (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / М. А. Крюкова, А. В. Курова. – Одеса : Фенікс, 2019. – 38 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology