Доступ до зарубіжних електронних ресурсів як запорука якості наукових досліджень - Кузьмін, Едуард Едуардович; Кузьмин, Эдуард Эдуардович; Kuzmin, Eduard Eduardovych (Одеса, 2016)
У статті проаналізовано сутність та значення використаних джерел при написанні наукових робіт, визначено їх вплив на «якість» подібних робіт. Розглянуто проблематику доступу до зарубіжних джерел, а також зроблено спробу вирішення питання щодо способів фінансування такого доступу.

В статье проанализированы сущность и значение использованных источников при написании научных работ, определено их влияние на «качество» подобных работ. Рассмотрена проблематика доступа к зарубежным источникам, а также предпринята попытка решения вопроса о способах финансирования такого доступа.

The nature and value of sources used while writing scientific papers have been analyzed in the article, determined their impact on the “quality” of such works. The problem of the access to foreign sources has been considered and the attempt to resolve the issue of the means of financing of such access has been made.
Кузьмін Е. Доступ до зарубіжних електронних ресурсів як запорука якості наукових досліджень [Електронний ресурс] / Едуард Кузьмін // Електронний репозитарій Національного університету «Одеська юридична академія» (eNUOLAIR) : [база даних] ; Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», Наук. б-ка Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.». – Одеса, 2016. – Режим доступу: http://dspace.onua.edu.ua/handle/11300/6466. – (Серія: «Окрема думка»). – (Препринт / НУ «ОЮА», НБ НУ «ОЮА» ; № 1).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; інформатизація суспільства; вимоги до наукових публікацій; доступ до зарубіжних електронних ресурсів; тестовий доступ; фінансування доступу до ресурсів; якість наукових досліджень; информатизация общества; требования к научным публикациям; доступ к зарубежным электронным ресурсам; тестовый доступ; финансирование доступа к ресурсам; качество научных исследований; informatization of society; the requirements for scientific publications; access to foreign electronic resources; test access; financing of access to resources; the quality of research