Європейські стандарти у сфері цивільного судочинства : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в аспірантурі Національного університету «Одеська юридична академія» спеціальність – 081 «Право» - Голубєва, Неллі Юріївна; Голубєва, Н. Ю.; Holubieva, Nelli Yu.; Андронов, Ігор Володимирович; Андронов, І. В.; Andronov, Ihor V.; Бут, Ілля Олександрович; Бут, І.О. (Одеса, 2021)
Видання визначає обсяг знань, які повинен опанувати здобувачам відповідно до вимог освітньо-кваліфікаційної характеристики майбутнього науковця з дисципліни «Європейські стандарти у сфері цивільного судочинства», послідовність опанування навчальним матеріалом дисципліни з урахуванням міждисциплінарних зв’язків, методичні рекомендації щодо проведення практичних занять, завдання для самостійної роботи, складові оцінювання знань здобувачів, список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник розрахований на аспірантів та науково-педагогічних працівників вищих юридичних навчальних закладів.
Голубєва Н. Ю. Європейські стандарти у сфері цивільного судочинства : навчально-методичний посібник для здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в аспірантурі Національного університету «Одеська юридична академія» спеціальність – 081 «Право» / Н. Ю. Голубєва, І. В. Андронов, І. О. Бут. - Одеса, 2021. - 65 с.
Keywords: Європейські стандарти у сфері незалежності суддів; етика та поведінка суддів, їх взаємодія з адвокатурою та прокуратурою; европейські стандарти в сфері відкритості та публічності правосуддя; елементи справедливого судового розгляду цивільної справи; стандарти у сфері альтернативного вирішення спорів; European standards in the field of judicial independence; ethics and behavior of judges, their interaction with the bar and the prosecutor's office; European standards in the field of openness and publicity of justice; elements of a fair trial in a civil case; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE