Шостий "Слуга народу": ЗМІ про політичні технології В. Зеленського - Барасій, В. Ю. (Київ, 2019)
У роботі досліджено основні теоретичні аспекти технологій, які посприяли формуванню Володимира Зеленського як політика. Висвітлені основні концептуальні підходи дослідження іміджу політичного лідера, а також особливості формування іміджу Зеленського в процесі виборчої каипанії.
Барасій В. Ю. Шостий "Слуга народу": ЗМІ про політичні технології В. Зеленського / В. Ю. Барасій // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 34-39.
Keywords: політичні технології; Володимир Зеленський; політичний імідж; діджитал-стратегія