Ефективність використання інформації, отриманої при проведенні оперативно-розшукової операції та негласних слідчих (розшукових) дій із залученням негласних працівників - Щурат, Тарас Григорович; Щурат, Т. Г.; Щурат, Тарас Григорьевич; Shchurat, Taras H. (Одеса : Гельветика, 2017)
У статті розглядаються питання ефективного використання інформації, яка отримана під час проведення оперативно-розшукової операції та негласних слідчих (розшукових) дій із залученням негласних працівників у процесі виявлення та досудового розслідування кримінальних правопорушень.

В статье рассматриваются вопросы эффективного использования информации, полученной при проведении оперативно-розыскной операции и негласных следственных (розыскных) действий с привлечением негласных работников в процессе выявления и предварительного расследования уголовных преступлений.

The article deals with the effective use of information obtained during operative search operations and covert investigative (detective) actions involving covert employees in identifying and pre-trial investigation of criminal offenses.
Щурат Т. Г. Ефективність використання інформації, отриманої при проведенні оперативно-розшукової операції та негласних слідчих (розшукових) дій із залученням негласних працівників / Т. Г. Щурат // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 466-472.
Keywords: оперативно-розшукова операція; негласна слідча (розшукова) дія; негласні працівники; виконання спеціального завдання; досудове розслідування; оперативно-розыскная операция; негласное следственное ( розыскное) действие; негласные сотрудники; выполнение специального задания; досудебное розследование; operational-search operation; unofficial investigative (detective) action; covert employees perform special tasks; pre-trial investigation; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE