Співзаподіяння у необережному злочині - Мисливий, Володимир Андрійович; Мисливий, В. А.; Myslyvyi, Volodymyr A. (Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019)
У статті розглянуто кримінально-правові питання співзаподіяння у злочині. Досліджено ґенезу підходів щодо поняття співзаподіяння та його зв’язку із вченням про співучасть у кримінальному праві. Проаналізовано судову практику, пов’язану із вчиненням необережного співзаподіяння. Окреслено коло питань щодо впровадження співзаподіяння у злочині в чинне кримінальне законодавство.
Мисливий В. А. Співзаподіяння у необережному злочині / В. А. Мисливий // Новітні кримінально-правові дослідження – 2019 : альманах наукових досліджень / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко. – Миколаїв : СПД Румянцева Г. В., 2019. – С. 20-30.
Keywords: злочин; кримінальна відповідальність; злочинна необережність; співзаподіяння у злочині; crime; criminal liability; criminal recklessness; co-infliction in a crime; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE