Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Історія психології", з спеціальності "053 Психологія", перший (бакалаврський) рівень. - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Історія психології» Меленчук Наталя Іванівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Історія психології» Меленчук Наталя Іванівна. 3. Меленчук Н. І. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Історія психології» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньопрофесійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 111 с. 4. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Історія психології» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 053 «Психологія» денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : МГУ, 2024. 50 с.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Історія психології", зі спеціальності "053 Психологія", Перший (бакалаврський) рівень ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29385