Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія здорового харчування та функціональних страв" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Осипова Л. А., Жмудь А. В. Силабус навчальної дисципліни «Технології здорового харчування та функціональних страв». 2. Осипова Л. А., Жмудь А. В. Конспект лекцій«Технології здорового харчування та функціональних страв». 3. Осипова Л. А., Жмудь А. В. Методичні рекомендації для лабораторних робіт «Технології здорового харчування та функціональних страв». 4. Осипова Л. А., Жмудь А. В. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технології здорового харчування та функціональних страв». 5. Питання до іспиту.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Технологія здорового харчування та функціональних страв" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30902