Становлення теоретичних концепцій предмету науки фінансового права - Хохуляк, В. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
Стаття присвячена дослідженню розуміння становлення теоретичних концепцій предмету науки фінансового права України та її структурного елементу фінансово-правового інституту.
Хохуляк В. В. Становлення теоретичних концепцій предмету науки фінансового права / В. В. Хохуляк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.85-87.
Keywords: фінансове право; система фінансового права; інститут фінансового права; юридична складова предмету науки фінансового права; державна фінансова політика