Правова держава в контексті законотворення, судової і адміністративної реформ - Дімітров, Юрій Дмитрович; Димитров, Юрий Дмитриевич; Dimitrov, Yuriy D. (My University, 1998)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук за спеціальністю 12.00.01 —теорія та історія держави і права, історія політичних та правових вчень. — Одеська державна юридична академія. Одеса. 1998. В головній ідеї, результати і висновки дисертаційного дослідження полягають в освітленні особливостей розвитку правової держави в умовах України, в контексті подальшого зміцнення її суверенітету і демократії.

Диссертация на соискание учёной степени кандидата юридических наук по специальности 12.00.01 — теория и история государства и права, история политических и правовых учений. — Одесская государственная юридическая академия, Одесса, 1998. Основные идеи, результаты и выводы диссертационного исследования состоят в освещении особенностей правового государства в условиях Украины, в контексте дальнейшего укрепления её суверенитета и демократии.

Thesis for a degree of the candidate of science in law, speciality 12.00.01 — theory and history of the state and law, history of political and legal studies — Odessa State Academy of law, Odessa, 1998. The main ideas, results and conclusions of the dissertation consist of bringing out the typical and specific sings of the formation of the system law state
Дімітров Ю. Д. Правова держава в контексті законотворення, судової і адміністративної реформ : автореф. дис. ... канд. юрид. наук : 12.00.01 / Ю. Д. Дімітров; кер. роботи О. В. Сурілов; Нац. ун.-т "Одеська юридична академія". – Одеса, 1998. – 16 с.
Keywords: правова держава; законодавство; судова реформа; адміністративна реформа; правовое государство; законодательство; судебная реформа; административная реформа; the law state; legislation; reform of court; administrative reform