Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Русу О.П. Вступ до спеціальності : Конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 39 с. 2. Русу О.П. Вступ до спеціальності : Методичні вказівки до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання] ; Кафедра комп’ютерних наук Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 23 с. 3. Стрелковська І.В., Григор’єва Т.І., Русу О.П. Вступ до спеціальності. Інженерія програмного забезпечення : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І.В., Григор’єва Т.І., Русу О.П. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 19 с. 4. Робоча програма Вступ до спеціальності. Русу О.П.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32483