Юридична психологія в обличчях: довідник. - Гарькавець, Сергій Олексійович; Цільмак, Олена Миколаївна (Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2023)
У виданні представлені основні відомості про провідних закордонних і вітчизняних науковців, що займалися або продовжують займатися дослідженнями юридико-психологічних проблем правозастосовної діяльності, вирішують питання психологічного забезпечення у сфері юридичної діяльності. Довідник призначений для психологів, кримінологів, соціологів та інших фахівців, які вивчають та досліджують різні аспекти юридичної психології, а також для викладачів, аспірантів і здобувачів вищої освіти та всім тим, хто цікавиться питаннями юридико-психологічного характеру.
Гарькавець С. О. Юридична психологія в обличчях : довідник. / С. О. Гарькавець, О. М. Цільмак – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2023. – 82 с.
Keywords: дослідження юридико-психологічних проблем; психологічне забезпечення у сфері юридичної діяльності.; юридична психологія