Сугестивний потенціал сучасного рекламного дискурсу (структурно-синтаксичний аспект) - Бабій, Ю. Б.; Babiy, Y. В. (ВД "Гельветика", 2017)
У статті розглянуто сугестивні можливості сучасного рекламного дискурсу в аспекті його структурно-синтаксичного потенціалу. Деталізовано роль різних синтаксичних конструкцій за модальністю, будовою, функціонуванням у структурі рекламного тексту.

The article considers the suggestive possibilities of the modern advertising discourse in the aspect of its structural and syntactic potential. The work detailed the role of'various syntactic constructions with the modality, structure and functioning in the structure of the advertising text.
Бабій, Ю. Б. Сугестивний потенціал сучасного рекламного дискурсу (структурно-синтаксичний аспект) / Ю. Б. Бабій // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Спецвип. – С. 30-32.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; маніпуляція; рекламний дискурс; рекламний текст; синтаксична одиниця; сугестогени; manipulation; advertising discourse; advertising text; syntax unit; sugestogen