Право альтернативної енергетики: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник - Платонова, Євгенія Олегівна; Караханян, Карина Мартинівна; Харитонова, Тетяна Євгенівна; Григор’єва, Христина Антонівна; Заверюха, Марина Михайлівна; Канівець, Людмила Анатоліївна (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Програма та плани семінарських (практичних) занять зі спецкурсу «Право альтернативної енергетики» для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право».
Право альтернативної енергетики: програма та плани семінарських (практичних) занять для студентів усіх факультетів та форм навчання за спеціальністю 081 «Право» : навчально-методичний посібник / к. ю. н., доц. Є. О. Платонова, к. ю. н., доц. К. М. Караханян, д. ю. н., проф. Т. Є. Харитонова та ін. ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – 92 с. – (Серія «Навчально-методичні посібники кафедри аграрного, земельного та екологічного права Національного університету “Одеська юридична академія”»). Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27403
Keywords: альтернативні джерела енергії в Україні; гідроенергетика в Україні; законодавче регулювання сонячної енергетики в Україні