Медичне страхування в умовах пандемії: історичний аспект та нові виклики - Шмідт, Микола Ігорович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті обгрунтовано особливості функціонування українського медичного страхування в умовах пандемії COVID-19. Досліджено роботу ринку медичного страхування в Україні та його історичний аспект. Виявлено тенденції та перспективи розвитку медичного страхування в Україні.
Шмідт М. І. Медичне страхування в умовах пандемії: історичний аспект та нові виклики / М. І. Шмідт // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 210-214.
Keywords: пандемія COVID-19; добровільне медичне страхування; страховий захист; програми медичного страхування