“М’яка сила” в сучасній політиці : методичні вказівки для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань – 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності – 052 «Політологія» - Краснопольська, Тетяна Миколаївна (Одеса, 2024)
Методичні рекомендації містять плани, завдання та рекомендовані джерела до практичних занять та самостійної роботи, а також питання для підсумкового контролю знань і вмінь здобувачів вищої освіти. Призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» за спеціальністю 052 «Політологія» з метою вивчення дисципліни “М’яка сила” в сучасній політиці».
Краснопольська Т. М. “М’яка сила” в сучасній політиці : метод. вказ. для підготовки до практич. занять та самост. роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань – 05 «Соціальні та поведінкові науки», спец. – 052 «Політологія» [Електронне видання] / укладач: Т. М. Краснопольська ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». – Одеса, 2024. – 46 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28402
Keywords: “м’яка сила”, “жорстка сила”, “розумна сила”, публічна дипломатія, культурні відносини, освітні обміни, зовнішня політика, політичні технології, політичні інструменти “м’якої сили”, соціокультурні інструменти “м’якої сили”, культура, освіта, дипломатія, політичні відносини, міджнародні відносини, неурядові організації, експертно-наукова еліта