Від агресивного експансіонізму до темпоральної анексії (на прикладі трансформації методів іредентизму) - Олійник, А. Ю. (Київ, 2019)
В статті проведено дослідження питання щодо агресивного експансіонізму до темпоральної анексії (на прикладі трансформації методів іредентизму).
Олійник А. Ю. Від агресивного експансіонізму до темпоральної анексії (на прикладі трансформації методів іредентизму) / А. Ю. Олійник // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 123-130.
Keywords: експансіонізм; темпоральна анексія; метод іредентизму; держава; діаспора; соціальна політика