Телеологічна складова виборчої інженерії - Афанасьєва, Мар’яна Володимирівна; Афанасьева, Марьяна Владимировна; Afanasyeva, Maryana V. (Одеса : Юридична література, 2013)
Стаття присвячена аналізу телеологічної складової виборчої інженерії, як діяльності з конституційно-правового конструювання виборчої системи та технологій виборчого процесу. Статья посвящена телеологической составляющей избирательной инженерии как деятельности по конституционно-правовому конструированию избирательной системы и технологий избирательного процесса. The article is devoted to the teleological component of electoral engineering as constitutional design of the electoral system and the electoral process technologies.
Keywords: вибори; виборча інженерія; концепція проекту закону; телеологічна (цільова) складова; ціль законопроекту; выборы; избирательная инженерия; концепция проекта закона; телеологическая (целевая) составляющая; цель законопроекта; elections; electoral engineering; concept of the bill; teleological (purpose) component; purpose of the bill