Пролегомены к теории защиты - Сибирцев, Г. И. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті розглянено захист як єдинний механізм зовнішнього середовища. Виділені властивости та характерні для захисної діяльності на любому рівні, в тому чіслі і для правових форм захисту.
Сибирцев Г. И. Пролегомены к теории защиты / Г. И. Сибирцев // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.156-158.
Keywords: Пролегомени; теорія захисту; форми захисту; адвокацька діяльність