Феномен суб'єктності як підгрунтя дослідження особистості військового психолога - Крюкова, М.А. (Одеса, 2022)
У статті розглядається феномен суб'єктності як підгрунтя дослідження особистості військового психолога. На підставі пілотажного дослідження виділено декілька напрямків реалізації особистісної суб’єктності військового психолога.
Крюкова М. А. Феномен суб'єктності як підгрунтя дослідження особистості військового психолога / М. А. Крюкова // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.128-130. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: психолог; військовий психолог; особа; особистість; військово-професійна діяльність; соціально-психологічний контур військових подій; психологічний потенціал