Обстановка вчинення розбійних нападів із застосуванням вогнепальної зброї у воєнний та поствоєнний період - Федоров, Владислав; Федоров, В.; Fedorov, Vladyslav (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Досліджено особливості обстановки вчинення розбійних нападів із застосуванням вогнепальної зброї у воєнний та поствоєнний період. Визначено її основні елементи, вплив воєнних факторів на механізм злочинної діяльності та значення для криміналістичної практики.
Федоров В. Обстановка вчинення розбійних нападів із застосуванням вогнепальної зброї у воєнний та поствоєнний період. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 512-515. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33581
Keywords: розбійний напад; вогнепальна зброя; обстановка вчинення злочину; воєнний стан; поствоєнний період; криміналістична характеристика; слідова картина