Диференціальна психологія : навчально-методичний посібник для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» / С4 «Психологія» - Джежик, О. В. (Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025)
Навчально-методичний посібник містить теоретичні відомості з детальним описом матеріалу, завдання до практичних занять та самостійних робіт. Призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» / С4 «Психологія»з метою закріплення лекційного матеріалу, підготовки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Диференціальна психологія».
Джежик О. В. Диференціальна психологія : навч.-метод. посіб. для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищої освіти спец. 053 «Психологія» / С4 «Психологія» [Електронне видання] / уклад.: Джежик О. В. - Одеса : Нац. ун-т «Одеська юрид. академія», 2025. - 91 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30517
Keywords: Методи диференціальної психології; Предмет, історія й основні напрямки диференціальної психології; Природа людської індивідуальності; Темперамент як інтеграційна основа індивідуальності; Диференціація характеру; Стильові особливості індивідуальності; Когнітивні стилі як детермінанти соціальних відмінностей; Диференціальна психологія статі