Правове забезпечення діяльності органів адвокатського самоврядуваня у період воєнного стану (досвід ВКДКА) - Вилков, С. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито та проаналізовано питання правового забезпечення діяльності органів адвокатського самоврядуваня у період воєнного стану (досвід ВКДКА).
Вилков С. В. Правове забезпечення діяльності органів адвокатського самоврядуваня у період воєнного стану (досвід ВКДКА) / С. В. Вилков // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 261-265.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; адвокатське самоврядування; воєнний стан; ВКДКА