Особливості професійної діяльності адвокатів - Шиманська, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито особливості професійної діяльності адвокатів, Зазначено, що для досягнення професійної майстерності адвокат повинен мати низку здібностей та критеріїв, які є визначальними для успішної адвокатської діяльності
Шиманська А. В. Особливості професійної діяльності адвокатів / А. В. Шиманська // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 224-226.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; функціональні та організаційні основи адвокатури; принципи адвокатури; законність; адвокатське самоврядування