The Practical Course in Translation: Literary Artistic Translation : навчально-методичний посібник до дисципліни «Практичний курс перекладу: Художній переклад» для студентів 3 курсу факультету іноземних мов, медіа та психології - Оренчак, Ольга Олексіївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Навчально-методичний посібник призначено для студентів 3 курсу факультету іноземних мов, медіа та психології Міжнародного гуманітарного університету. У посібнику викладено основний зміст практичної роботи з курсу «Художній переклад», який передбачено програмою навчальної дисципліни «Художній переклад ОІМ» для студентів факультету іноземних мов, медіа та психології. До кожної теми практичного заняття додаються список рекомендованої літератури та практичні завдання. Представлено розгорнуті теми практичних занять за розділами (англійською та українською мовами). Викладено вимоги до виконання самостійної роботи та кредитів, норми оцінювання з різних видів робіт. Для студентів вищих навчальних закладів.
Оренчак О. О. The Practical Course in Translation: Literary Artistic Translation : навч.-метод. посібник до дисцип. «Практичний курс перекладу: Художній переклад» для студентів 3 курсу фак-ту іноземних мов, медіа та психології / О. О. Оренчак. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. - 146 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/31318
Keywords: Форми контролю; Вимоги до оформлення різних видів робіт; Оцінки з різних видів компетенцій і робіт; Помодульний зміст курсу; компетенції та навчальні результати; Basic notions of text analysis: text and discourse; Geoffrey Chaucer; Daniel Defoe