Соціальна справедливість у галузевому та міжгалузевому правовому регулюванні в умовах сьогодення : Матеріали круглого столу м. Миколаїв, 10 грудня 2024 року - (:unkn) unknown (Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2025)
До збірника увійшли тези доповідей, оприлюднених під час проведення кафедрою кримінального права та інших кримінально-правових дисциплін спільно з кафедрою загальнотеоретичної, конституційної та цивілістичної юриспруденції круглого столу, присвяченого проблемам соціальної справедливості у галузевому та міжгалузевому регулюванні – складного соціально-правового феномена, який має розглядатися не лише на законодавчому рівні, але і в правозастосуванні. Видання може викликати зацікавленість учених, аспірантів і студентів, співробітників судових та правоохоронних органів, державних службовців, а також всіх тих, хто замислюється над проблемами українського права та практики його застосування в сучасних умовах.
Соціальна справедливість у галузевому та міжгалузевому правовому регулюванні в умовах сьогодення : матер. міжкаф. кругл. столу (10 груд. 2024 р., м. Миколаїв) / за ред. О. В. Козаченка, О. М. Мусиченко ; Микол. навч.- наук. інст. права НУ «ОЮА». – Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2025. – 216 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28963
Keywords: соціальна справедливість; сучасне публічне право; сучасне приватне право; міжгалузеве правове регулювання; правова держава; глобальна трансформація; правозастосування; українське право; корупціїя; онлайн-медіація; митна система України; воєнний стан