Професійні права адвоката - Партали, В. Г. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена дослідженню правової природи професійних прав адвоката. В статті визначено, що адвокатська професія має бути захищена від втручання та впливу на правову позицію, яку обирає адвокат при здійсненні своїх професійних прав та повноважень.
Партали В. Г. Професійні права адвоката / В. Г. Партали // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 130-132.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; професійні права; правова позиція адвоката; морально-етичні норми