Соціальне право: навч. - метод. посібник - Бориченко, К. В.; Гудзь, А. О. (Одеса : Фенікс, 2023)
Навчально-методичний посібник призначений для організації практичної та теоретичної діяльності учасників освітнього процесу під час проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти, підготовки їх до здачі екзамену.
Бориченко К. В. Соціальне право: навч. - метод. посібник. / К. В. Бориченко., А. О. Гудзь. – Одеса: Фенікс, 2023. – 22 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24086
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; соціальне право; соціальний захист; соціальне страхування; соціальна допомога