Процес становлення міжнародно-правового регулювання регіональної економічної інтеграції Європейського Союзу - Климович, Н. Ю.; Климович, Н. Ю.; Klymovych, N. Yu. (Одеса : Гельветика, 2019)
Статтю присвячено аналізу процесу становлення регіональної економічної інтеграції на європейських теренах, еволюції від політико-економічного до правового погляду на сутність інтеграційних процесів.

Процесс становления международно-правового регулирования региональной экономической интеграции Европейского Союза. Статья посвящена анализу процесса становления региональной экономической интеграции на европейских просторах, эволюции от политико-экономического к правовому взгляду на суть интеграционных процессов.

The process of formation of international legal regulation of regional economic integration of the European Union. The article is devoted to the analysis of the process of formation of regional economic integration in European territories, evolution from the political-economic to the legal point of view on the essence of integration processes.
Климович Н. Ю. Процес становлення міжнародно-правового регулювання регіональної економічної інтеграції Європейського Союзу / Н. Ю. Климович // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 82 / редкол.: В. В. Завальнюк (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2019. – С. 77-84.
Keywords: інтеграція; регіональна економічна інтеграція; процес становлення регіональної економічної інтеграції; интеграция; региональная экономическая интеграция; процесс становления региональной экономической интеграции; integration; egional economic integration; process of formation of regional economic integration