Аленін Юрій Павлович: біобібліографічний покажчик - Стефанчишена, Тетяна Михайлівна; Стефанчишена, Татьяна Михайловна; Stefanchyshena, Tetyana M.; Єленич, Світлана Іграфівна; Еленич, Светлана Играфовна; Yelenich, Svitlana I. (My University, 2016)
Покажчик продовжує серію «Вчені Національного університету “Одеська юридична академія”» і присвячений науково-дослідницькій та педагогічній діяльності відомого правознавця, провідного вченого нашої країни у сфері кримінального процесу та криміналістики Юрія Павловича Аленіна. Підготовка видання проводилася за фондами бібліотеки НУ ОЮА, електронними каталогами бібліотек України та зарубіжжя. У виданні вмішено публікації Ю. П. Аленіна з актуальних проблем кримінально-процесуальної науки останніх років. Усі виявлені публікації описано за існуючими правилами. Матеріал розділів розташований за хронологією публікацій та алфавітом. У межах року розміщено у такій послідовності: книги, статті із книг, збірників, журналів. Бібліографічні описи супроводжуються цитатами з текстів публікацій та анотаціями. Для книг, які знаходяться у фонді НБ НУ ОЮА, додається шифр зберігання (УДК). Відбір матеріалів закінчено 7 вересня 2016 р. Повнотекстові версії документів, включених до покажчика, містять посилання на адреси сайтів, де їх можна знайти, використовуючи пошукову систему. Видання, не переглянуті de visu, відмічені астериском. Допоміжний апарат складається з алфавітного покажчика наукових праць, переліку періодичних та продовжуваних видань, покажчика співавторів та списку абревіатур. Для науковців, широкого загалу читачів.
Аленін Юрій Павлович : біобібліографічний покажчик / уклад.: С. І. Єленич, Т. М. Стефанчишена ; наук. ред.: С. В. Ківалов, М. М. Солодухіна, Г. О. Ульянова ; НУ ОЮА, наук. б-ка. — Одеса : Юридична література, 2016. — 104 с. — (Серія «Вчені Національного університету “Одеська юридична академія”» ; вип. 25).
Keywords: бібліографія; юридична бібліографія; Аленін Юрій Павлович; розслідування; виявлення та розслідування осередків злочинів; член-кореспондент Національної академії правових наук України; доктор юридичних наук; професор; розслідування тяжких злочинів; слідчі дії; библиография; юридическая библиография; Аленин Юрий Павлович; расследование; выявление и расследование очагову преступлений; член-корреспондент Национальной академии правовых наук Украины; доктор юридических наук; профессор; расследования тяжких преступлений; следственные действия; bibliography; juridical bibliography; Alenin Yurii Pavlovych; investigation; detection and investigation of crimes cells; corresponding member of National Academy of Sciences of Ukraine; Doctor of Law; professor; investigation of serious crimes; investigative actions