Передумови страхування інтелектуальної власності - Драганова, Дар'я Сергіївна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті аналізуються теоретичні основи страхування інтелектуальної власності. Визначається необхідність захисту інтелектуальної власності. В статті обгрунтовуються проблеми та необхідність оцінки об'єктів інтелектуалбної власності для можливості їх страхування.
Драганова Д. С. Передумови страхування інтелектуальної власності / Д. С. Драганова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 87-90.
Keywords: інтелектуальна власність; ринок інтелектуальної власності; страхування інтелектуальної власності; захист інтелектуальної власності; об'єкти страхування інтелектуальної власності