Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» Йона Лариса Григорівна. 2. Йона Л.Г., Педяш В.В., Мазур Г.Д. Безпека програм та даних : Методичні рекомендації для практичних та лабораторних занять 2025. 3. Йона Л.Г., Педяш В.В., Мазур Г.Д. Безпека програм та даних : конспект лекцій 2025. 4. Робоча програма навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» Йона Лариса Григорівна. 5. Йона Л.Г. Безпека програм та даних. Методичні рекомендації для самостійної роботи 2025.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Безпека програм та даних» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32502