Управління ІТ-проєктами : методичні рекомендації до практичних занять здобувачів освіти напрямів підготовки 12 Інформаційні технології, 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації - Жигулін, Олександр Андрійович (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні вказівки розроблено для дослідження процесів та формування практичних навичок з навчальних дисциплін «Управління ІТ-проєктами», «Менеджмент ІТ-проєкту» студентами напрямів підготовки 12 «Інформаційні технології» та 17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації». Методичні вказівки містять алгоритм дослідження економіки підприємств галузей економіки для впровадження ІТ-проєктів. Досліджуються процеси формування продукту, ціноутворення, рекламування, збуту, виробництва, управління персоналом, бюджетування й фінансування підприємств. За структурою методичні вказівки розроблені у формі виконання наскрізного (через цикл практичних занять) завдання забезпечення ефективного управління ІТ-проєктом з використанням «витягуючої» та інформаційних технологій. Автор висловлює вдячність студентам-членам наукового гуртка «Креативне мислення» за участь у написанні розділів методичних рекомендацій: Дребот Є. І., Кожемякін Є. В., Афонін В. В., Чептуряну А. С., Жданова А. О., Жук Р. Є., Пацюк А. В., Бондарчук М. І., Сіманкова А. П. – розд. 2, Маслянка І. В., Смірнов О. О., Безрукова М. А., Савенко І. О., Хабіров Д. М. – Додаток В, Скоповська Б. Д., Рогачко Р. А., Кюрчо К. В., Ільясов Д. К., Дибач М. О., Черкез М. Д. – Додаток Д.
Жигулін О. А. Управління ІТ-проєктами [Електронне видання] : методичні рекомендації до практичних занять здобувачів освіти напрямів підготовки 12 Інформаційні технології, 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації / О. А. Жигулін ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 205 с. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32420
Keywords: ІТ-проєкт; ІТ-проєктування; управління ІТ-проєктом; етапи розвитку підприємств; SWOT-аналіз; оптимізація виробничих потоків; управління фінансовими потоками; організація «витягуючої» технології