Європейські правові стандарти формування в ході кримінального провадження допустимих речових доказів - Ковальчук, С. О.; Ковальчук, С. А.; Kovalchuk, S. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2015)
Статтю присвячено дослідженню напрацьованих Європейським судом із прав людини правових стандартів формування допустимих речових доказів у кримінальному провадженні. З огляду на статичний підхід Європейського суду з прав людини до оцінки законності способів збирання речових доказів характеризуються його правові позиції щодо кола використовуваних для їх збирання процесуальних дій, дотримання порядку проведення цих дій та їх достатності для формування необхідних речових доказів.
Ковальчук С. О. Європейські правові стандарти формування в ході кримінального провадження допустимих речових доказів / С. О. Ковальчук // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 16 / голов. ред. М. В. Афанасьєва ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2015. - С. 309-321.
Keywords: європейські правові стандарти; кримінальне провадження; речові докази; допустимі докази; формування доказів; европейские правовые стандарты; уголовное производство; вещественные доказательства; допустимые доказательства; формирование доказательств; European legal standards; criminal proceedings; material evidence; admissible evidence; formation of evidences