Спеціалізація суддів із здійснення кримінального провадження щодо неповнолітніх - Лях, Ірина Іванівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянені спеціалізація суддів та особливості кримінального провадження щодо неповнолітніх. Висвітлено правовий статус неповнолітньої особи у кримінальному провадженні. Досліджено обставини, що підлягають встановленню у кримінальному провадженні щодо неповнолітніх. Приділено увагу приділено міжнародним актам у сфері кримінального провадження щодо неповнолітніх.
Лях І. І. Спеціалізація суддів із здійснення кримінального провадження щодо неповнолітніх / І. І. Лях // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 221-223.