Інформаційна система управління задачами : бакалаврська робота - Вдовін Олександр Сергійович (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Кваліфікаційна робота викладена на 80 сторінках, містить 3 розділи, 70 ілюстрацій, 9 таблиць та 10 використаних джерел. Об’єктом роботи є інформаційна система для управління задачами. Предмет роботи – процес розробки інформаційної системи управління задачами. Метою роботи є розробка інформаційної системи управління задачами. Метод дослідження – прикладний. У першому розділі сформульовано цілі та задачі роботи. У другому розділі здійснено опис розроблених алгоритмів та програмного забезпечення інформаційної системи. У третьому розділі приводиться результати експериментів та аналіз отриманих даних. За результатами роботи зроблено висновки про отримані результати та потенціал її подальшого розвитку. The qualification work is laid out on 80 pages, contains 3 chapters, 70 illustrations, 9 tables and 10 used sources. The object of the work is an information system for task management. The subject of the work is the process of developing the task management information system. The purpose of the work is to develop an information system for task management. The research method is applied. In the first chapter, the goals and tasks of the work are formulated. The second chapter describes the developed algorithms and information system software. The third section presents the results of the experiments and the analysis of the obtained data. Based on the results of the work, conclusions were made about the obtained results and the potential for its further development.
Вдовін О. С. Інформаційна система управління задачами: бакалаврська робота / О. С. Вдовін. – Одеса : НУ "ОЮА", 2024. – 95 с.
Keywords: Управління задачами; JavaScript; Node.js; VueJs; база даних; Task management; database