Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2020)
У збірці містяться матеріали доповідей, присвячених правовим проблемам антимонопольно-конкурентного законодавства, які були опрелюднені на всеукраїнському круглому столі з навчального курсу «Антимонопольне законодавство», який відбувся 20 січня 2020 р. в Національному університеті «Одеська юридична академія». Збірник спрямовано на ознайомлення юридичної громадськості з дослідженням науковців у сфері цивілістики, він може бути корисний як у навчальному процесі, так і в практичній діяльності.
Проблеми антимонопольно-конкурентного законодавства : Матер. всеукр. круглого столу з навчального курсу «Антимонопольне законодавство» [Електронне видання] / відпов. ред. С. Б. Мельник. – Одеса : Фенікс, 2020. – 67 c.