Словник-глосарій економіко-правових термінів - (:unkn) unknown (Університетська книга, 2024)
Словник-глосарій економіко-правових термінів – це систематизоване зібрання ключових понять і термінів, що охоплюють сфери економіки та права. Видання містить чіткі визначення спеціалізованої лексики, сприяє розумінню міждисциплінарних зв’язків та забезпечує точність використання термінології у науковій, освітній та професійній діяльності. Словник стане у нагоді студентам, викладачам, науковцям, юристам та економістам, які працюють із правовими аспектами економічної діяльності.
Томчаковська Ю. О. Словник-глосарій економіко-правових термінів / Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, С. В. Єрьоменко ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Університетська книга, 2024. – 250 с.
Keywords: словник-глосарій; економіко-правові терміни; англійська мова; еnglish language; economic and legal terms; glossary dictionary