Еволюція свободи слова в сучасних українських ЗМІ - Романенко, Т. В. (Одеса, 2016)
У статті розглянуто свободу слова як духовний вибір буття. Зазначено, що сьогодні ми спостерігаємо негативні тенденції у царині свободи слова в українських ЗМІ. Виданням бракує ресурсів для виробництва якісного продукту, оскільки український споживач не завжди готовий платити за незалежні ЗМІ.
Романенко Т. В. Еволюція свободи слова в сучасних українських ЗМІ / Т. В. Романенко // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 159-162.
Keywords: свобода слова; свобода функціонування ЗМІ; правда; патріотизм; громадянська позиція