Процесуальні гарантії захисту прав та охоронюваних законом інтересів учасників кримінального провадження - Лановенко, О. С.; Лановенко, А. С.; Lanovenko, O. S. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Article considers issues concerning the interests of the criminal proceedings. Analyzed doctrinal approach to its definition and proposed copyright definition.
Лановенко О. С. Процесуальні гарантії захисту прав та охоронюваних законом інтересів учасників кримінального провадження / О. С. Лановенко // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю .П. Аленін [та ін.] ;МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 67. - С. 722-727.
Keywords: процесуальні гарантії; кримінально-процесуальна форма; процесуальні норми; процесуальні строки; процессуальные гарантии; уголовно-процессуальная форма; процессуальные нормы; процессуальные сроки; procedural guarantees; criminal procedural form; the rules of procedural deadlines