Модель харизматичної комунікації у німецькому та україн ському публічному дискурсі - Петлюченко, Н. В.; Петлюченко, Н. В; Petlyuchenko, N. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2012)
Статтю присвячено вивченню специфіки мовної комунікації харизматичного лідера у німецькому та украінському публічних дискурсах. В статье рассматривается специфика языковой коммуникации харизматического лидера в немецком и украинском публичных дискурсах. The article deals with the specifics of language communication of a charismatic leader in German and Ukrainian public discourse.
Петлюченко Н. В. Модель харизматичної комунікації у німецькому та українському публічному дискурсі. / Н.В. Петлюченко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія» : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відпов. за вип. В. М. Дрьомін ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Т. 12. – С.392 - 401
Keywords: мовна особистість; харизма; харизматичний лідер; комунікація; піднесення; приписування; языковая личность; харизма; харизматический лидер; коммуникация; воодушевление; приписывание; linguistic personality; charisma; charismatic leader; communication; inspiration; attribution