Когнітивна природа оказіоналізмів крізь призму когнітивної лінгвістики - Никитченко, К. П.; Nykytchenko, К. P. (Одеса : Гельветика, 2014)
Стаття присвячена вивченню оказіоналізмів крізь призму когнітивної лінгвістики. Проаналізовано наукові розвідки про оказіоналізми в межах когнітивної парадигми, виявлено сутність оказіоналізму як когнітивного явища.
Никитченко К. П. Когнітивна природа оказіоналізмів крізь призму когнітивної лінгвістики / К. П. Никитченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2014. – Вип. 4. – С. 179-181.
Keywords: оказіоналізм; когнітивна лінгвістика; квант знання; ментальний конструкт; окказионализм; когнитивная лингвистика; ментальный конструкт; квант знания; occasionalisms; cognitive linguistics; quant of knowledge; mental construct