Цивільне партнерство: види та особливості - Булеца, Сибілла Богданівна (Одеса, 2017)
Статтю присвячено дослідженню цивільних партнерств в Україні та в Угорській республіці. Виявлено, що вони можуть бути зареєстровані (прирівнюється до шлюбу) у реєстратора, зроблено запис про партнерство у нотаріуса та фактичне проживання. Проведено порівняльний аналіз різних форм цивільного партнерства та виявлено їх особливості.
Булеца С. Б. Цивільне партнерство: види та особливості / С. Б. Булеца // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 27. – С. 16-21.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; цивільне партнерство; шлюб; сім'я; нотаріус; реєстрація; civil partnership; marriage; family; notary; registration