Сучасний стан та перспективи правового забезпечення реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ - Каплій, Олена Володимирівна; Каплий, Елена Владимировна; Kapliy, Olena V. (My University, 2012)
Стаття присвячена аналізу сучасного стану та перспектив правового забезпечення реформування держаних і комунальних друкованих ЗМІ. Автором висвітлюється проблема необхідності правового забезпечення обмеження впливу органів державної влади та органів місцевого самоврядування на друковані ЗМІ та визначення шляхів її вирішення відповідно до міжнародних зобов’язань взятих Україною перед міжнародною спільнотою, а також наслідки прийняття Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації».
Каплій О. В. Сучасний стан та перспективи правового забезпечення реформування державних і комунальних друкованих ЗМІ / О. В. Каплій // Митна справа : науково-аналітичний журнал. – 2012. – № 5. – Ч. 2, кн. 1. – С. 331–338.
Keywords: недержавні друковані ЗМІ; реформування держаних і комунальних друкованих ЗМІ; роздержавлення; медійна карта; друковані мас-медіа; Державний комітет телебачення і радіомовлення України; негосударственные печатные СМИ; реформирование государственных и коммунальных печатных СМИ; разгосударствление; медиа карта; печатные СМИ; Государственный комитет телевидения и радиовещания Украины; non-governmental print media; reform of the state and municipal print media; denationalization; media card; print mass-media; State Committee for Television and Radio Broadcasting of Ukraine