Глобальні виклики ХХІ століття: між кризою та можливостями : матеріали студентського наукового круглого столу (23 квітня 2026 р., м. Миколаїв, Микол. навч.-наук. інст. права НУ «ОЮА») - (:unkn) unknown (Миколаїв : МННІП НУ «ОЮА», 2026)
До збірника увійшли тези доповідей здобувачів вищої та фахової передвищої освіти, оприлюднених під час проведення студентського круглого столу, котрі є результатами науково-дослідної роботи кафедри гуманітарних дисциплін МННІП НУ «ОЮА» над темою «Соціально-політичні трансформації у воєнний та повоєнний період.
Глобальні виклики ХХІ століття: між кризою та можливостями : матеріали студент. наук. кругл. столу (23 квіт. 2026 р., Микол. навч.-наук. інст. права НУ «ОЮА»). Миколаїв, 2025. 65 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/33395
Keywords: війна і мир; міжнародна безпека; гібридна війна; міжнародні конфлікти; Організація Об’єднаних Націй; міжнародне право; миротворча діяльність; сталий розвиток; дипломатичне врегулювання; глобальні виклики; war and peace; international security; hybrid warfare; international conflicts; United Nations; international law; peacekeeping activities; sustainable development; diplomatic settlement; global challenges