Адвокат-іноземець як суб'єкт надання правової допомоги в Україні: історико-правовий аспект - Бондарев, Р. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті досліджуються питання надання правової допомоги в Україні адвокатом-іноземцем. Робиться висновок, за яким надання правової допомоги повинно асоціюватися саме з професійною діяльністю адвоката іноземної держави.
Бондарев Р. В. Адвокат-іноземець як суб'єкт надання правової допомоги в Україні: історико-правовий аспект / Р. В. Бондарев // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.25-27.
Keywords: адвокат-іноземець; правова допомога; професійна правнича допомога; Закон України "Про адвокатуру"; суб'єкти надання правової допомоги