Порядок допуска адвокатов-иностранцев к адвокатской деятельности - Клименко, А. С. (Одеса:Фелікс, 2013)
У статті здійснено дослідження окремих питань правового положення адвоката-іностранця в Україні. Обгрунтовано необхідність оптимізації процедури перевірки фахової підготовленості адвоката-іностранця в процесі допуску до здійснення адвокатської практики в Україні.
Клименко А. С. Порядок допуска адвокатов-иностранцев к адвокатской деятельности / А. С. Клименко // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.421-423.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; адвокати-іностранці; правовий статус адвоката; Єдиний реєстр адвокатів України