Використання дронів у збройних конфліктах - Данишенко, Діана Ігорівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Проаналізовано застосування дронів у різних галузях. Описані основні вимоги до конструкцій окремих сфер застосування. Сформовані завдання щодо апаратного та програмного забезпечення мультикоптера для рятувальних робіт з використанням інфрачервоного датчика.
Данишенко Д. І. Використання дронів у збройних конфліктах / Д. І. Данишенко // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 178-180.
Keywords: дрон; БПЛА; застосування; конструкція